Green Day.

Heihei G's
Emilie her, ja, jeg vet. Utrolig lenge siden jeg har blogga, men det er jo fordi jeg nesten ikke var inne i påsken og jeg har hatt en del skolearbeid å ta igjen den siste uka..
Haha, overskriften da! Er jo bare det at jeg ikke har gått i andre klær enn den grønne OnePiecen? min i dag, er egentlig bare utrolig DEILIG å kunne slippe å ha på seg sminke og tighte klær da.
Men nå skal jeg spise vafler og laste inn noen bilder fra i går!
Jo, jeg MÅ fortelle dere noe sykt drøyt!
Jeg, Silje, Karine og Iselin var ute i går, og da fikk jeg en ny kattevenn, en helt hvit katt som vi kalte Snøhvit. Og jeg tok bilder av hun, og den ene gangen jeg holdt h*n så var det noen i en bil som kjørt forbi. Og når vi var på vei bortover veien, kommer det en mann og stopper oss og spør om det var vi som holdt en hvit katt. Og da sa vi jo ja. Så sier han bare; Kødda dere med den katten, det så ut som den hadde sår i panna. Jeg ble utrolig forbanna, for hva tror han vi er? Liksom, vi er jenter, han kan jo ikke bare komme å beskylde oss for dyremishandlig! Katta hadde jo ikke noe kutt engang. Også ringte mobilen hans og han snakka en stund med en dame, tror jeg det var. Så bare går han og sier; Glem det, det var ikke noe.... Han kunne i det minste sagt unnskyld eller noe da.. 

Ja, men nå må jeg gå og kose meg med vafler og laste inn de bildene som jeg sa.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trekløveren

Trekløveren

14, MossKategorier

Alle Blogg Design Emilie Hverdag Inspirasjon Malin Silje Tips Videoblogg


Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012

hits