Vi lever glade dager

Heihei!
Jeg har ikke lyst å si "unnskyld for lite blogging", men hva annet kan jeg si? Jo, at jeg er utrolig mye ute og med venner nå om dagen så jeg får liksom ikke "tid" til å blogge. Når jeg kommer hjem om kveldene er jeg sulten, trøtt og har rett og slett ingen blogglyst. Og nå som det nærmer seg sommer får jeg heller ikke blogget så mye siden jeg er på camping nesten hver helg, og da er jeg jo ute hele tiden. Men se positivt på det, og jeg lover, etter sommeren skal jeg lage et "album" her på bloggen hvor jeg legger ut MASSE bilder fra sommeren med Malin og Silje.


 I det siste har det også skjedd så UTROLIG mye, og noen av oss har det bra mens andre har det ikke så bra. Shæsten til Malin har gjort det slutt, og jeg er i like dyp sorg som hun. Vi er jo som søstre, det er en quote jeg elsker og det er: "Boyfriends are temporary, sisters are forever". Men hun kommer seg etterhvert skal du se! Man må jo tenke framover for det funker alltid.
Jeg vurderer også å bli sånn "rådgiver" for jeg har hjulpet utrolig mange med gutte/jente-problemer i det siste, og det er utrolig hvor god ssamvittighet du får etter å ha snakket med dem.


 Nå sitter jeg egentlig og bare venter til jeg kan begynne å gå til bussen fordi jeg skal nemlig til Marikollen med noen venner, det skal bli kos! Og er dere heldige kommer det kanskje noen bilder også, vi får se!

Men nå må jeg så så vi blogges senere! 

I helgen når jeg var med Malin <3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trekløveren

Trekløveren

14, MossKategorier

Alle Blogg Design Emilie Hverdag Inspirasjon Malin Silje Tips Videoblogg


Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012

hits