Camping!

Hei 
Nå sitter jeg, Malin og Silje inne hos meg siden det blåser en god del, og det begynte å snø... Vi har også tenkt å ta turen til badeland på Mandag, men vi vet ikke helt enda da. Haha, nå har jeg greid å få skrivesperre. Men jeg tenkte bare å gi dere et lite pip om at vi lever, så snakkes vi!

Skrevet av Emilie

Litt om oss!

Silje; 13 år, født i 99. Kommer fra Tomter og bor i Moss. Om sommeren pleier jeg å være på campingen sammen med mange andre, også Malin og Emilie. er også veldig glad i å shoppe. Jeg bryr meg ikke om hva andre syntes om meg, jeg er bare meg selv og det er det beste. "Det er bedre å være seg selv, enn å bli elsket for en du ikke er, så når du går lei av å late som, blir du ikke elsket lengere."

Malin; 14 år, født i 98. Er fra Rælingen. Elsker å være med venner og har verdens beste kjæreste. Jeg blir veldig fort hyper og elsker å le! Liker også å shoppe som de fleste andre. Jeg bryr meg ikke så veldig om hva andre syntes om meg, jeg står ikke opp hver dag for å imponere dem. Også er jeg veldig glad i Emilie & Silje. Om sommeren pleier jeg å være på campingen.

Emilie; 13 år, født i 98. Er fra Skedsmo. Er veldig glad i å være med venner, og på fritiden spiller jeg fotball på "Skedsmo J-14". Om sommeren pleier jeg å være på campingen sammen med mange andre. Bla, Silje og Malin. Er også veldig glad i å shoppe som de fleste, og jeg har min egen stil, og bryr meg ikke om hva andre syntes om meg. Den personen som inspirerer meg er Madeleine, Eieren av Maddepaddee.blogg.no


//Malin//Silje//Emilie//

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
Trekløveren

Trekløveren

14, MossKategorier

Alle Blogg Design Emilie Hverdag Inspirasjon Malin Silje Tips Videoblogg


Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012


hits