Sommer og sol:)

Heihei! Nå er det utrolig fint vær her, er jo nermest varmere enn i syden jo! Men akkurat nå sitter jeg å blogger fra mobilen siden jeg ikke har tilgang til pc. Jeg skal forresten hilse fra malin, så snakkes vi senere!

See ya!

Siste innspurt

Alohaaa!

I dag er det siste innspurt av tentamener, nemlig MATTE tentamen, og fy, som jeg gruer meg. Matte er jo ikke mitt sterkeste fag, så jeg tror ikke jeg får verdens beste resultat! Men man får jo håpe da. På de andre tentamnene har det gått mye bedre siden i fjord, og det kommer kanskje matten til å gjøre også da? 

Heh, akkurat nå sitter jeg å spiser frokost også må jeg snart gå tur med Fia, så da snakkes vi senere da :)Meg og Malin i går før kampen!

 

Første fotballkamp!

Heihei!

I dag har jeg faktisk vært på min første tippeliga kamp, noen gang! Det var LSK-AAFK, og stillinga ble 0-0. Det var faktisk utrolig gøy på kamp, selvom jeg egentlig ikke heier på LSK eller AAFK, men RBK!
Det hele startet jo med at Malin ringte meg og lurte på om jeg ville være med på kamp, og jeg skulle jo ikke noe spesielt i dag, så hvorfor ikke? tenkte jeg. Og jeg lover dere, det var minner!
I dag hadde vi også engelsk tentamen, og jeg føler det gikk ganske bra!

Men nå må jeg legge meg, så snakkes vi senere :) 

Skoleuke

Ja... Da satt jeg her igjen, på skolen. Heh, kjempegøy å begynne skoleuken med magesmerter og masse tentamener denne uka.
Forresten jeg blogger fra mobilen, siden jeg har fått ny, så da får jeg jo blogget nesten overalt hvor jeg er. :) i helgen har jeg bare vært på camping, shopping, bada og mye mer! Heh, men nå må jeg gå for det ringe nemlig om 10 minutter:)

-emilie

Bloggen er 2 måneder!

Hei! 
Jeg ville bare si kjapt at bloggen vår er 2 mndr i dag! 

-Emilie
 

Dip Dye Hair

Hei folkens!

Da har jeg bestilt rosa hårfarge for jeg skal nemlig dip dye håret mitt! Det kommer til å bli SÅ kult, eller får jo vente å se resultatet da!

bilder av dip dyed hår! Syns det er litt kult jeg :)


Dette er også det siste innlegget jeg kommer til å poste før helgen, men bare vent. Jeg kommer sterkt tilbake etter med videoblogg og litt av hvert med Malin. Også har vo jo en del tentamener som kommer disse ukene framover, sånn som Fransk i morgen, og Norsk, Matte og Engelsk neste uke!
Så da prekas vi!

-Emilie
 

Redigerte bilder

Heia!

Jeg har bare tatt å redigert 3 bilder som jeg tenkte jeg kunne vise dere, så her er de;
Bilde #1


Bilde #2


Bilde #3


Hva syns dere? Ble ikke så bra, mekka dem sammen på kun 5 min^^

-Emilie


 

Oppfriskning

Heihei, nå har jeg og mamma vært en tur i Lillestrøm, og da har jeg fått noen nye sommerklær. Stay tuned, så får dere bilder senere ;)

Vi lever glade dager

Heihei!
Jeg har ikke lyst å si "unnskyld for lite blogging", men hva annet kan jeg si? Jo, at jeg er utrolig mye ute og med venner nå om dagen så jeg får liksom ikke "tid" til å blogge. Når jeg kommer hjem om kveldene er jeg sulten, trøtt og har rett og slett ingen blogglyst. Og nå som det nærmer seg sommer får jeg heller ikke blogget så mye siden jeg er på camping nesten hver helg, og da er jeg jo ute hele tiden. Men se positivt på det, og jeg lover, etter sommeren skal jeg lage et "album" her på bloggen hvor jeg legger ut MASSE bilder fra sommeren med Malin og Silje.


 I det siste har det også skjedd så UTROLIG mye, og noen av oss har det bra mens andre har det ikke så bra. Shæsten til Malin har gjort det slutt, og jeg er i like dyp sorg som hun. Vi er jo som søstre, det er en quote jeg elsker og det er: "Boyfriends are temporary, sisters are forever". Men hun kommer seg etterhvert skal du se! Man må jo tenke framover for det funker alltid.
Jeg vurderer også å bli sånn "rådgiver" for jeg har hjulpet utrolig mange med gutte/jente-problemer i det siste, og det er utrolig hvor god ssamvittighet du får etter å ha snakket med dem.


 Nå sitter jeg egentlig og bare venter til jeg kan begynne å gå til bussen fordi jeg skal nemlig til Marikollen med noen venner, det skal bli kos! Og er dere heldige kommer det kanskje noen bilder også, vi får se!

Men nå må jeg så så vi blogges senere! 

I helgen når jeg var med Malin <3
 

Travel uke og ut!

Hei hei, Emilie dere hører fra nå!
Jeg beklager veldig bloggingen min, men jeg har hatt en utrolig travel uke hittil. På mandag var det skole, og etter skolen gjorde jeg leksene for hele uken og øvde til matteprøven vi hadde på tirsdag. Og på tirsdag hadde vi prøven, og det gikk utrolig bra helt til jeg kom til tekstoppgavene, fordi jeg ikke hadde kalkulator. Etter skolen dro jeg til Rælingen og møtte Hedda  (link), også tok vi bussen til Flateby. Det var utrolig kos. Og nå venter jeg bare på Kristine også skal vi ut en tur med noen andre folk. 

Haha! Se på meg, og de som skulle ta bilde gjorde sånn at steinen(Jack), ser ut som heter "And". Haha, jeg elsker den steinen jeg, har den ute!
 
Men nå må jeg gå, så snakkes vi! 

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
Trekløveren

Trekløveren

14, MossKategorier

Alle Blogg Design Emilie Hverdag Inspirasjon Malin Silje Tips Videoblogg


Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012


hits