Camping!

Hei 
Nå sitter jeg, Malin og Silje inne hos meg siden det blåser en god del, og det begynte å snø... Vi har også tenkt å ta turen til badeland på Mandag, men vi vet ikke helt enda da. Haha, nå har jeg greid å få skrivesperre. Men jeg tenkte bare å gi dere et lite pip om at vi lever, så snakkes vi!

Skrevet av Emilie

påskeferiee!

hallo! Endelig påskeferie! og nå skal jeg bare pakke litt ogsååå drar jeg på camping! i dag får jeg se emilie i gjen! gleder meg sykt!<3 det er veldig synd på emilie som har fårr virus og må ta rønken og MR av knee sitt <3 men nå skal jo jeg møte henne og da får jeg være litt sykesøster <3 hihi,men nå må jeg stikke å pakke litt mer, så vi får dratt! 

vi snakkes!


Atter en gang...

Så er jeg syk. Eller man kan vel ikke kalle det syk? Har fått et virus også skal jeg på røngten og MR av kneet mitt om en stund, ver hos legen i dag og sjekket kneet mitt, også hadde jeg bråvåknet kl 1 t natt av at jeg hadde utrolig vondt i hodet og tett i nesa. Mamma trodde det var bihule betennelse. Kunne vel hatt en bedre start på påska... Også får jeg nesten ikke spilt fotball... Men jeg måtte ta sånn "stikk" blodprøve. Ikke gøy! Jeg må også ta sånne tabletter som jeg fikk i stad. Men nå skal jeg bare slappe av og pakke litt ferdig før mamma kommer hjem og vi drar på camping. ENDELIG camp igjen, og jeg og Silje som skulle gjøre så mye i vinter. Det eneste vi rakk var at jeg dro til henne og var der en natt. Men nå er det jo snart sommer og da får vi sett hverandre nesten hver dag. Det blir kos. 


 

teater!

hallo <3 nå skal jeg snart stikke på teater, men først skal jeg skype litt til med maliin og Emilie <3 nå er det bare 2 dager til vi alle tre er samlet! gledeeer meg sykt, snart påskeeee! i dag har jeg bare vært på skolen og lagd påske pynt! digg dag på skolen!<3  vi snakkes daaa!
Gulrotkake, problemer, bankkort & Prosjekt.

Hey!
Dagen i dag har bestått av skole, egentlig det samme som vanlig! 
I dette øyeblikk står en gulrotkake i ovnen, og det lukter så herlig! Idag har jeg også designe nytt bankkort og slik skal det se ut ( bare bildet )

Også fikk jeg litt problemer med macen i stad, grunnen var at jeg skulle bytte brukerbilde, også når jeg var ferdig kom jeg ikke inn på macen igjen så jeg trodde jeg hadde ødelagt den, men det viste seg at jeg bare måtte skru den av og på^^ 
Også har vi to prosjekter vi jobber med på skolen nå, det ene er i RLE og det andre er i naturfag. Det er egentlig litt gøy å jobbe med. I naturfagen er jeg på gruppe med Peter og Sander, og i RLE er jeg alene. Det er egentlig litt digg å være alene også, for da kan man bestemme hvordan man vi ha det selv. Jeg har om Homofili i RLE og Merkur i naturfag. 
Men nå skal jeg kose meg med kake, så hadebra!
 

Sponsetblogg.no

Hei!
Nå har jeg vært inne på nettsiden sponsetblogg.no  og registrert bloggen vår i håp om å få tak i en sponsor til oss. Det som er så utrolig bra er at dette er helt gratis og veldig enkelt å gjøre. Så nå er det bare å vente på mailer fra nettsiden som tilbyr forskjellige sponsorer! Prøv det gjerne ut!

Gammelt bilde av meg //Tatt på campingen//

New in!

I går var jeg og mamma en liten tur på Strømmen, og da ble det noen innkjøp;


Genser//Session//


//Bikiniunderdel//Session//
//Converse//Eurosko//

Q; Hva syntes dere om innkjøpene?

Dagens inspirasjon 23/3/2012

Hei!
Sorry for at jeg ikke har fått blogga, men det har skjedd så mye de siste dagene så jeg har rett og slett ikke hatt tid til det, men nå er det helg, og jeg er tilbake!

//Weheartit// 

Nå har jeg forresten fiksa designet så nå går det ann å kommentere!

Skrevet av Emilie.

Bare ett kort innlegg!

hallo! skulle bare komme en litten tur innom å si hvordan dagen min har vært! det har være en slækk dag på skolen idag...vi har lagd litt påskepynt ogsånn... etter skolen i dag var jeg igjen for å gjøre ferdig et samfunnsfag prosjekt!nå skal jeg spise litt, så skal jeg dra på teaterøvelse! så jeg har vedlig dårlig tid nåå! vi snakkes!

Trysil..

Hei, tidlig blogging fra min side, men jeg tenkte bare at jeg skulle oppdatere dere om at jeg må fikse nytt design siden det er noe galt med det vi har. Også skal jeg jo til trysil i dag, det blir kos! Men nå er det bare 30 minutter til jeg må dra, og jeg skal ta bilder da :)

//Meg i dag//

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
Trekløveren

Trekløveren

14, MossKategorier

Alle Blogg Design Emilie Hverdag Inspirasjon Malin Silje Tips Videoblogg


Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012


hits