Travel uke og ut!

Hei hei, Emilie dere hører fra nå!
Jeg beklager veldig bloggingen min, men jeg har hatt en utrolig travel uke hittil. På mandag var det skole, og etter skolen gjorde jeg leksene for hele uken og øvde til matteprøven vi hadde på tirsdag. Og på tirsdag hadde vi prøven, og det gikk utrolig bra helt til jeg kom til tekstoppgavene, fordi jeg ikke hadde kalkulator. Etter skolen dro jeg til Rælingen og møtte Hedda  (link), også tok vi bussen til Flateby. Det var utrolig kos. Og nå venter jeg bare på Kristine også skal vi ut en tur med noen andre folk. 

Haha! Se på meg, og de som skulle ta bilde gjorde sånn at steinen(Jack), ser ut som heter "And". Haha, jeg elsker den steinen jeg, har den ute!
 
Men nå må jeg gå, så snakkes vi! 

srry ingen blogging....

overskriften sier vell allt.. joa det har vært mye i det siste, og jeg vet at jeg ikke har blogga men jeg skal prøve å blogge mer nåå. I den siste tiden har det ikke skjedd noe spesielt egentlig. det har vært masse prøver på skole, fordi vi skal jo snart begynne i 8. Det har også vært mye elevrådsmøter og Møter nede i byen med UBM (ungdomens by styre/ møte) og i tilegg veldig mye teater!! nå er det bare et par uker til vi skal vis frem! vi skal bare vis frem på skolen så det er ikke noe "Big deal" lissom! men til neste år skal vi vise frem på et tater som heter park teateret! det er veldig mange som får palss i salen! og stor scene! det blir spendene! vi er hjemme i helgen fordi jeg har øvehelg på teatert! men de andre helgene skal vi på campen! ja ja det var vell nok klaging! i dag på skolen hadde læreren min burdag, så vi spiste veldig deilig kake!! nammi!!! etter skolen dro jeg og pappa for å kjøpe ipad 3. pappa skal ha den så fikk jeg has gamle! det er ipad 1! hihih! ja det var vel litt om hva som skjer om dagen! skal prøve å bli flinkere til å blogge... vi snakkes!

silje <3


neste sånn kaka vi fikk! nammii!

ipad 1! 

^^


 min vakkre vennine Oda!

Flere bilder!

Boyaa! 
Ja, da tenkte jeg å prøve å legge ut flere av bildene som jeg ikke fikk til å legge ut i går pga at bildeopplasteren klikka fullstendig..  Jeg LOVER å også komme med en liten oppdatering senere i kvel, så jeg skal ikke bruke så lang tid på dette innlegget fordi jeg må også ha tid til å fikse på "Sommer 2012" i Itunes! 

Søte pusen!


Conversene mine


Bebbi pusen til Silje!


Elsker det bildet.


Iselin^^


Iselin, Karine & Silje!
Namme bruseeen!!!

Ja.. Det var jo de bildene som det gikk ann å legge ut da, eller det er jo flere men jeg orker bare ikke å laste opp flere nå, så enjoy og vent spent på det neste innlegget :)

~Emilie~
 

Sommer 2012

Alohaa!
Som dere kanskje ser har jeg fikset litt på designet? Syns egentlig det ble ganske så søtt nå jeg, selvom det ikke er helt "megisj", haha! Men jeg ble så utrolig fort lei det gamle, og da er det jo ganske greit å piffe opp med noe nytt! Hehe :D
Men tenkte jeg skulle legge ut noen av bildene som ble tatt på Lørdagen? Vel, her er de!

Elsker det bildet, haha, er ikke selvdigger for det, men bare digger det!


Karine, fina!


Silje!


One direction 4 ever!!!

Okei? Nå skjønner jeg ikke helt greia... Blogg.no kan plutselig klikke, også får man ikke lastet inn flere bilder? Haha, tror jeg må le, det er så på trynet i blant.. Men, men, jeg kan vel legge ut resten av bildene en annen gang? Men nå kan jeg jo bare si grunnen til overskriften.
Jeg har lurt litt på om jeg skal lage en ny spilleliste til sommeren, med sommermusikk og sånt jeg får sommer følelse av! Det hadde jo vært utrolig digg egentlig. Og den kommer jo selvfølgelig til å hete "Sommer 2012" eller "Love 2012", jeg likte begge navnene ganske godt egentlig jeg. Kanskje jeg må lage to lister? 
Jaja, vi får se. Men nå må jeg hoppe i dusjen og ture til sengs! Ha en finfin kveld videre da!
Natta :)

 

Green Day.

Heihei G's
Emilie her, ja, jeg vet. Utrolig lenge siden jeg har blogga, men det er jo fordi jeg nesten ikke var inne i påsken og jeg har hatt en del skolearbeid å ta igjen den siste uka..
Haha, overskriften da! Er jo bare det at jeg ikke har gått i andre klær enn den grønne OnePiecen? min i dag, er egentlig bare utrolig DEILIG å kunne slippe å ha på seg sminke og tighte klær da.
Men nå skal jeg spise vafler og laste inn noen bilder fra i går!
Jo, jeg MÅ fortelle dere noe sykt drøyt!
Jeg, Silje, Karine og Iselin var ute i går, og da fikk jeg en ny kattevenn, en helt hvit katt som vi kalte Snøhvit. Og jeg tok bilder av hun, og den ene gangen jeg holdt h*n så var det noen i en bil som kjørt forbi. Og når vi var på vei bortover veien, kommer det en mann og stopper oss og spør om det var vi som holdt en hvit katt. Og da sa vi jo ja. Så sier han bare; Kødda dere med den katten, det så ut som den hadde sår i panna. Jeg ble utrolig forbanna, for hva tror han vi er? Liksom, vi er jenter, han kan jo ikke bare komme å beskylde oss for dyremishandlig! Katta hadde jo ikke noe kutt engang. Også ringte mobilen hans og han snakka en stund med en dame, tror jeg det var. Så bare går han og sier; Glem det, det var ikke noe.... Han kunne i det minste sagt unnskyld eller noe da.. 

Ja, men nå må jeg gå og kose meg med vafler og laste inn de bildene som jeg sa.

 

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
Trekløveren

Trekløveren

14, MossKategorier

Alle Blogg Design Emilie Hverdag Inspirasjon Malin Silje Tips Videoblogg


Arkiv

Mai 2012 April 2012 Mars 2012


hits